Veelgestelde vragen

Vaak gestelde vragen
U kunt uw taxirit contant aan uw chauffeur betalen. Wij vragen u het exacte bedrag te betalen. Als u een retour heeft geboekt, betaalt u het volledige bedrag tijdens de heenreis. Desgewenst overhandigt uw chauffeur u een kwitantie.

Boekingen

Hoe kan ik een reservering maken?

You can easily book with us, where you will receive a confirmation within 24 hours!
But in case of emergency we advise you to book by phone, call 0655116102

Wanneer kan ik reserveren?

Bij ons kunt u zelfs tot op de dag zelf een Schipholtaxi bestellen.
Het is wel zo dat als u het eerder besteld het voor ons makkelijker in te plannen is.
Voor uzelf is het ook prettiger om de taxi niet op het laatste moment te boeken omdat u het al druk genoeg heeft met koffers e.d. in te pakken.

Buitenwaartse reis

Hoe laat moet de Schipholtaxi voor u zijn?

Als u vanuit huis een Schipholtaxi bestelt, houd er dan rekening mee dat u voor Europese vluchten twee uur voor vertrek van de vlucht op Schiphol moet zijn. Voor vluchten buiten Europa is dit 3 uur. Als u hier de reistijd ongeveer 40 minuten plus wat extra marge bij optelt, komt u op de vertrektijd vanuit uw huis.

Kan ik meer mensen met de taxi ophalen?

Bij uw bestelling kunt u bij de opmerkingen extra adressen toevoegen, zodat wij de route kunnen berekenen en u een prijsvoorstel kunnen doen. In een stad als Den Haag kunt u ervan uitgaan dat er per extra adres € 5 extra per rit wordt berekend.

Kinderen aan boord, kinderzitjes zijn verplicht

De taxiwet schrijft het gebruik van een kinderzitje in een taxi niet voor. Kinderen kunnen dus op schoot of in de heupgordel worden vervoerd. Meer informatie vindt u hier.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Bij ons kunt u contant betalen, pinnen, vooruitbetalen per bank of creditcard. Wij accepteren VISA, Mastercard en American express. (Let op hier zijn 5% extra kosten aan verbonden) Bedrijven kunnen ook op rekening bij ons rijden. U dient dit vooraf kenbaar te maken, waarna uw bedrijf achteraf een factuur ontvangt.

Wanneer kan ik betalen?

U betaalt gewoon bij aankomst op de bestemming, voor de terugreis betaalt u alles in één keer na de heenreis.

Buitenwaartse reis

Hoe laat moet de Schipholtaxi voor u zijn?

Wij spreken standaard met u af: nadat u geland bent, voordat u uw koffers heeft, om ons te bellen op 0655116102. Nadat u uw bagage heeft opgehaald en tot u door de douane bent, onze chauffeur boven bij de vertrekhal heeft geparkeerd, belt hij u om te vertellen waar de taxi is.

Kan ik opgehaald worden van het ontmoetingspunt?

Extra service waar u ook uit kunt kiezen is: U of uw gasten laten wachten op de ontmoetingsplaats. Klik hier voor een plattegrond. Daar zal een chauffeur staan met een naambordje, die u of uw gasten naar de taxi begeleidt. Verder vragen wij altijd om een mobiel telefoonnummer van de passagier. Op deze manier is er meer zekerheid voor zowel de klant als de taxichauffeur in kwestie dat alles goed zal verlopen. Wij vragen € 15 voor deze service. U kunt dit eenvoudig aanvragen of vermelden in de opmerkingen bij het bestellen op de website.

Wat als mijn vlucht plotseling vroeger aankomt of vertraging heeft?

Geen probleem! Bij het boeken van uw taxi geeft u ons uw vluchtnummer door. Op de dag dat uw terugreis gepland staat, worden uw vluchtgegevens gecontroleerd, zodat wij op het juiste tijdstip op Schiphol kunnen arriveren. Bij de juiste aankomsthal staat een chauffeur op u te wachten.