Taxibus

TaxiBus
Bent u met meer dan 4 personen, en kunt u daarom geen gebruik maken van een personenauto?
Geen enkel probleem met de Taxi Delft 24/7.
Wij zorgen ervoor dat u wordt opgehaald door een taxibus!
Taxibus voor groepsvervoer
Bent u op zoek naar een taxibus of taxibusje voor maximaal 8 personen? Taxi Delft 24/7 is gespecialiseerd in het vervoer van groepen. Wilt u met meer dan 4 personen vervoerd worden, dan zetten wij hiervoor een taxibus in.
Wij beschikken over meerdere taxibusjes, waarmee wij maximaal 8 passagiers kunnen vervoeren. Bent u met meer dan 8 personen, dan zetten wij gewoon meerdere taxibusjes of taxi's in. Wij brengen u met onze taxibus naar elke gewenste bestemming in binnen- en buitenland. Een taxibus is een uitstekend vervoermiddel, alle plaatsen zijn te bereiken en u reist net zo snel als met een gewone taxi of auto.
Goedkoop groepsvervoer
Comfortabel groepsvervoer regelt u eenvoudig via de Taxi Delft 24/7. Wij bieden diverse mogelijkheden om groepen mensen op een efficiënte, veilige en comfortabele manier te vervoeren. Wij beschikken over meerdere taxibusjes. Wilt u met een middelgrote groep (5 tot 8 personen) op stap? Groepsvervoer is vaak goedkoper dan regulier taxivervoer. De Taxi Delft 24/7 beschikt over moderne 8-persoons taxibusjes die van alle gemakken zijn voorzien. Voor regulier groepsvervoer op vaste dagen en tijden hanteren wij extra voordelige tarieven.