About Us

Main features

Our Benefits

car
What we offer

Welcome To Us

We created our taxi to help you to find the most dependable and highest quality taxi services, anytime and anywhere. All our drivers are uniformed and fully licensed.
Clients about us

Testimonials

taxi van delft naar den haag

Shelby Blake, New York

taxi in delft altijd op tijd

Loren Jacobs, New York

Delft – Schiphol

Oliver Hodges, New York

Taxi Delft 24, uw taxi in Delft

Heeft u een taxi in Delft nodig? U bent van harte welkom bij Taxi Delft 24, hét taxibedrijf van Delft. Wij doen er alles aan om onze klanten betrouwbare, comfortabele en handige vervoersdiensten te bieden. Of u nu een taxi nodig heeft voor een korte rit door de stad of een ritje naar het vliegveld, wij bieden service tegen een scherpe prijs.

 

Uw zakelijke taxi in Delft

Eén van de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf is ons streven naar uitmuntendheid. We begrijpen dat tijd van cruciaal belang is als het om zakenreizen gaat, en daarom bieden we een scala aan diensten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van zakelijke professionals. Ons wagenpark van moderne voertuigen is uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft om uw reis comfortabel en productief te maken, inclusief Wi-Fi, USB-oplaadpoorten en veel beenruimte.

 

Uw VIP taxi Delft

Voor wie op zoek is naar iets extra speciaals, is onze VIP-taxiservice de perfecte keuze. Of u nu een VIP bent of kent, een beroemdheid, of uzelf gewoon wilt trakteren op een luxe rit, onze VIP-taxi’s bieden ultiem comfort en stijl. Met zachte lederen stoelen, getinte ramen en een reeks andere premium functies voelt u zich een VIP vanaf het moment dat u in de wagen stapt. Uiteraard kunt u ook rekenen op een net geklede chauffeur.

 

Luchthaven vervoer Delft

Een andere populaire service die wij aanbieden is onze taxiservice naar het vliegveld in Rotterdam/Den Haag en naar Amsterdam Schiphol. Of u nu voor zaken of plezier reist, wij kunnen u op tijd en in stijl naar uw bestemming brengen. Onze ervaren chauffeurs kennen de beste routes om u snel en veilig naar de luchthaven te brengen, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw rit. Uiteraard halen wij als wij u ophalen van de luchthaven ook uw vluchttijden in de gaten.

 

Privé taxi diensten Delft

Naast onze luchthaven taxiservice bieden we ook privé=taxidiensten aan voor mensen die een meer persoonlijke vervoerservaring willen. Of u nu een ritje nodig heeft naar een speciaal evenement, een avondje uit in de stad, of gewoon wilt genieten van een privé-rit met een groep vrienden of familie, wij bieden een uitstekende service. Onze privé-taxi’s bieden hetzelfde hoge niveau van comfort en gemak als onze andere diensten, met als bijkomend voordeel volledige privacy.

 

Dagtour taxi in Delft

Voor wie de prachtige stad Delft en omgeving wil verkennen, bieden we ook dagtochten aan in en rond Delft. Onze deskundige en vriendelijke chauffeurs nemen u mee op een rondleiding langs de topattracties van de stad, waaronder het historische centrum, de pittoreske grachten en het prachtige landschap. U kunt achterover leunen, ontspannen en ons het rijden laten doen, terwijl u alle bezienswaardigheden en geluiden van Delft in u opneemt. Een leuke dienst voor zakelijke gasten!

Taxi Delft 24 in Delft, daar kunt u op rekenen

Wat uw transportbehoeften ook zijn, Taxi Delft 24 regelt het voor u. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, comfortabele en handige taxiservice in Delft, hoeft u niet verder te zoeken en kiest u voor ons taxibedrijf. Wij doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we kijken ernaar uit u van dienst te zijn.
Bedankt dat u voor Taxi Delft 24 heeft gekozen, het beste taxibedrijf in Delft.